Ouderenparticipatie

Meetlat voor ouderenzorg.

Toetsingskader Beter Oud – “Meetlat voor ouderenzorg” Het is wenselijk om kritisch te zijn over wat verwacht wordt van participerende senioren. In de oprichting van de Alliantie is daarom gezocht naar bestaande netwerkstructuren rond ouderen en zijn er afspraken gemaakt over de wenselijke vorm, bijdrage en juiste plek. Er is een prachtig Toetsing kader Beter Oud -“Meetlat voor ouderenzorg”- waarbij het gaat om de vraag: wat vinden ouderen zelf belangrijk als het gaat over wonen, welzijn en zorg? Wat zijn nou écht waardevolle verbeteringen? Een bruikbaar instrument voor de plannen van de Alliantie. We zullen dit toetsingskader gebruiken bij de beoordeling van onze plannen, om het perspectief van de ouderen goed mee te nemen. Meer informatie Voor meer informatie kan je contact opnemen met:

  • Mieke Sol, lid Denktank 60 + Noord via miekesol2@gmail.com
  • Anjo Geluk-Bleumink, voorzitter Denktank 60+ Noord via anjogeluk45@gmail.com

Deel deze pagina.

Uitgelicht.

Van praten over ouderen naar praten mét ouderen

U als senior heeft een andere kijk op welzijn, wonen en zorg dan beleidsmakers, onderzoekers en zorgprofessionals. U maakt de dienstverlening rondom ouderen van binnenuit mee. Zelf, of met uw naasten. En juist dát maakt uw inbreng van onschatbare en onmisbare waarde. Op dit moment denken en doen te weinig ouderen écht mee, en daar willen we verandering in brengen!

Lees verder

Cursusaanbod voor senioren ‘Van praten óver ouderen naar praten mét ouderen!

Uw inbreng is van onschatbare en onmisbare waarde. Op dit moment denken nog te weinig ouderen écht mee, en daar willen we verandering in brengen!

Lees verder

© 2021 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

X